Informatiebijeenkomst MBO Slopen


Stichting Vakopleidingen Sloopbedrijf (SVS) organiseert op donderdagmiddag 27 juni a.s. in Zwolle een informatiebijeenkomst over de opleiding MBO Slopen


Voor de toekomst van de sloopbranche is de beschikbaarheid van deskundig personeel cruciaal! Dat is de reden dat de Stichting Vakopleiding Sloopbedrijf en VERAS zich inzetten voor de opleiding MBO Slopen. MBO Slopen wordt onder meer aangeboden op het Alfa College te Hoogeveen en onlangs hebben de eerste elf leerlingslopers examen gedaan. Zie https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/145145/Leerling-slopers-slopen-school-voor-eindexamen.

Alfa College wil ook in het studiejaar 2019-2020 weer graag de opleiding starten. Daarvoor hebben we de sloopbedrijven in het noorden en noordoosten van Nederland nodig! Vindt u vakmensen in de sloop ook belangrijk? Heeft u kandidaten, of zoekt u juist nieuwe werknemers die binnen uw bedrijf als BBL-er aan de slag kunnen gaan? Meld u aan en kom naar de informatiebijeenkomst:


Informatiebijeenkomst MBO Slopen
donderdag 27 juni
14.30 - 15.30 / 16.00
Van der Valk in Zwolle (Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle)

Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over de opzet en de inhoud van de MBO-opleiding. We vertellen u meer over de praktijkervaringen met de opleiding en over de werving en plaatsing van leerlingen. De praktijkdocent van het Alfa College verzorgt een deel van de presentatie en er is ruime gelegenheid om al uw vragen te beantwoorden.

Ik meld mij aan voor de informatiebijeenkomst MBO Slopen op 27 juni om 14.30 in Zwolle:
Organisatie: *
Naam: *
Telefoon:
E-mail: *