Kennisdag Sloopmachinisten High Reach

vrijdag 26 november 2021


Over deze Kennisdag 

Het slopen van gebouwen hoger dan 20 meter komt steeds vaker voor en dat zal de komende jaren verder toenemen. High Reach sloopmachinisten zijn de aangewezen specialisten om ingezet te worden bij deze sloopprojecten. De vraag naar dit specialisme neemt dus toe. Binnen deze bijzondere groep van sloopmachinisten is heel veel kennis en ervaring aanwezig. SVS organiseert daarom in samenwerking met branchevereniging VERAS een Kennisdag speciaal voor High Reach sloopmachinisten. Het doel is om kennis en ervaring en natuurlijk ook vaktrots te delen en om van elkaar te kunnen leren.

Voor wie is de Kennisdag interessant?

Uiteraard is deze dag bedoeld voor de High Reach kraanmachinisten. Maar, machinisten die de ambitie en interesse hebben om door te groeien naar High Reach kraanmachinist zijn natuurlijk ook van harte welkom. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een bewijs van deelname.
Meld u aan via het aanmeldformulier.

Programma

Een tipje van de sluier kunnen we vast oplichten: 

  • Machinisten en Inspectie SZW gaan met elkaar in gesprek over praktijk & theorie van veilig werken in de sloop.
  • Machinisten worden door een deskundige constructeur met veel praktijkervaring bijgepraat over welke ‘krachten’ er optreden bij het slopen van bouwconstructies en wat dat betekent voor de werkwijze.
  • Uiteraard is er ook veel aandacht voor de praktijk. Leveranciers van sloopmachines, sloopgieken en hulpstukken praten de machinisten bij over technische ontwikkelingen en innovaties.

Datum en tijd

26 november 2021 
9.00 uur - 16.00 uur

Locatie

SOMA College
Ceintuurbaan 2
Bouw & Infra Park te Harderwijk

Bijdrage

De bijdrage voor deelname aan de Kennisdag is €500,00 per deelnemer. Dat is inclusief cursusmateriaal, lunch en drankjes en exclusief BTW.

Aanmelden

U kunt u aanmelden via het aanmeldformulier.
Bedrijven kunnen via het aanmeldformulier meerdere deelnemers tegelijk aanmelden.