Stichting Vakopleidingen Sloopbedrijf (SVS)


SVS heeft als doelstelling om te voorzien in een structuur voor opleiding en examinering van sloopopleidingen om daarmee de vakkennis van personen die werkzaam zijn in de sloopsector te vergroten. 

Wij ontwikkelen eind- en toetstermen en lesmateriaal voor de opleiding / cursus Voorman Sloopwerken en Uitvoerder Sloopwerken. Kandidaten kunnen bij SVS een examen afleggen.

De opleiding Voorman Sloopwerken wordt gegeven voor commerci√ęle opleidingsbedrijven. Wij verzorgen zelf de opleiding Uitvoerder Sloopwerken. 

Verder is SVS nauw betrokken bij de MBO beroepsopleiding Sloper. Op deze site vindt u meer informatie over onze activiteiten en actuele gegevens over examendata of examenmateriaal.

Stichting Vakopleidingen Sloopbedrijf is partner van Demolition Day

Branchevereniging VERAS organiseert op 22 september 2018 Demolition Day. Op deze dag stellen leden van VERAS, verspreid door heel Nederland, hun sloopprojectlocaties open voor publiek. Iedereen is welkom om kennis te maken met het prachtige slopersvak en de carri√®remogelijkheden in deze dynamische branche! Kijk voor meer informatie op www.demolitionday.nl